Jste zde: Domácí stránka |
bagette.cz > O společnosti > Proces výroby baget

Proces výroby baget

Bagety a sendviče jsou vyráběny v moderní chlazené výrobně v Dolanech u Kladna. na web2.jpgVzhledem k noční výrobě baget nabízíme naše produkty v automatech s minimální prodlevou od výrobního procesu, a proto vždy maximálně čerstvé.

Celý výrobní proces je pod dohledem Okresní hygienické stanice Kladno; dodržujeme platné hygienické předpisy.                                               

 

                         

Kvalitní suroviny

Základem pro vždy čerstvé a chutné bagety jsou kvalitní suroviny. Klademe velký důraz na výběr surovin, a proto k výrobě baget používáme pouze vysoce kvalitní suroviny od prověřených dodavatelů s certifikátem ISO 9000, kteří splňují naše vlastní náročná kritéria.

Při výrobě naší nejúspěšnější bagety "Štědrá šunka" používáme našimi zaměstnanci ručně kostěnou šunku z vepřové kýty, která je po rozporcování vkládána do ručně pletené a pravým máslem namazané housky.

 

Vyškolený personál

Každý pracovník má v přípravném procesu své přesně určené místo a má za úkol střežit kvalitu jednotlivých fází výroby. na web.jpgNároky kladené na naše zaměstnance, jak ve výrobě, tak i v distribuci jsou vysoké. Proto se naši zaměstnanci účastní několikrát do roka školení, aby byly neustále infomováni o nových trendech ve zpracování potravin a v gastronomii.

Náklady vynaložené na školení a zvyšování kvalifikace se nám vracejí ve formě spokojených zákazníků, kteří dokáží ocenit kvalitu a přednosti služeb poskytované naší společností.

 

 

 

Distribuce

Distribuce výrobků začíná již v 5:00 hodin převozem zboží z výrobny v Dolanech na naši pražskou centrálu, kde se jednotlivé výrobky rozdělují do chladících vozů. Pro kvalitu, vzhled a chuť je důležité, že během rozvozu do jednotlivých automatů není přerušen chladící proces s max. teplotou 5°C. Chladící proces začíná už v naší výrobně a končí u samotného zákazníka při nákupu bagety či sendviče v automatu.

                                

Inovace produktů

DSC_9724.jpgDůležitou fází ve výrobním procesu je i vymýšlení nových produktů, které jsou zkušebně vyrobeny, testovány a poté uvedeny do nabídky.

Naším cílem jsou zejména spokojení zákazníci, a proto nám v inovaci produktů pomáháte i vy - naši zákazníci. V jednotlivých společnostech pořádáme ankety pod názvem "Vymysli si vlastní bagetu", kdy samotní zákazníci mají možnost ovlivnit složení nového produktu.

Skrze tuto anketu vznikla i například Tuňáková bageta, která se po uvedení do sortimentu stala velmi úspěšnou.

Těšíme se na to, že i u Vás uděláme podobný průzkum a vyrobíme bagetu, která uspěje u zaměstnanců právě Vaší společnosti!

 

Jsme připraveni splnit všechna Vaše očekávání a přejeme Vám dobrou chuť u našich automatů!

 


Anketa

Staň se kulinářem!
Celkem hlasů 751
Staňte se naším kulinářem a navrhněte nový produkt!


Loading...

O společnosti

Bagette, s.r.o.
Unhošť
Dolany 71
27351 Kladno

Loading...

O společnosti

Bagette, s.r.o.
Unhošť
Dolany 71
27351 Kladno