Bagety a sendviče jsou vyráběny v moderní chlazené výrobně v
Dolanech u Kladna. Vzhledem k noční výrobě baget
nabízíme naše produkty v automatech s minimální prodlevou od
výrobního procesu, a proto vždy maximálně čerstvé.
Celý výrobní proces je pod dohledem Okresní hygienické stanice Kladno; dodržujeme platné hygienické předpisy.
Základem pro vždy čerstvé a chutné bagety jsou kvalitní suroviny. Klademe velký důraz na výběr surovin, a proto k výrobě baget používáme pouze vysoce kvalitní suroviny od prověřených dodavatelů s certifikátem ISO 9000, kteří splňují naše vlastní náročná kritéria.
Při výrobě naší nejúspěšnější bagety "Štědrá šunka" používáme našimi zaměstnanci ručně kostěnou šunku z vepřové kýty, která je po rozporcování vkládána do ručně pletené a pravým máslem namazané housky.
Každý pracovník má v přípravném procesu své přesně určené místo
a má za úkol střežit kvalitu jednotlivých fází výroby. Nároky
kladené na naše zaměstnance, jak ve výrobě, tak i v distribuci jsou
vysoké. Proto se naši zaměstnanci účastní několikrát do roka
školení, aby byly neustále infomováni o nových trendech ve
zpracování potravin a v gastronomii.
Náklady vynaložené na školení a zvyšování kvalifikace se nám vracejí ve formě spokojených zákazníků, kteří dokáží ocenit kvalitu a přednosti služeb poskytované naší společností.
Distribuce výrobků začíná již v 5:00 hodin převozem zboží z výrobny v Dolanech na naši pražskou centrálu, kde se jednotlivé výrobky rozdělují do chladících vozů. Pro kvalitu, vzhled a chuť je důležité, že během rozvozu do jednotlivých automatů není přerušen chladící proces s max. teplotou 5°C. Chladící proces začíná už v naší výrobně a končí u samotného zákazníka při nákupu bagety či sendviče v automatu.
Důležitou fází ve výrobním
procesu je i vymýšlení nových produktů, které jsou zkušebně
vyrobeny, testovány a poté uvedeny do nabídky.
Naším cílem jsou zejména spokojení zákazníci, a proto nám v inovaci produktů pomáháte i vy - naši zákazníci. V jednotlivých společnostech pořádáme ankety pod názvem "Vymysli si vlastní bagetu", kdy samotní zákazníci mají možnost ovlivnit složení nového produktu.
Skrze tuto anketu vznikla i například Tuňáková bageta, která se po uvedení do sortimentu stala velmi úspěšnou.
Těšíme se na to, že i u Vás uděláme podobný průzkum a vyrobíme bagetu, která uspěje u zaměstnanců právě Vaší společnosti!
Jsme připraveni splnit všechna Vaše očekávání a přejeme Vám dobrou chuť u našich automatů!
Staň se kulinářem!
Celkem hlasů 2263
Staňte se naším kulinářem a navrhněte nový produkt!
Bagette, s.r.o.
Unhošť
Dolany 71
27351 Kladno
Bagette, s.r.o.
Unhošť
Dolany 71
27351 Kladno